Verliefd op mijn beste vriendin

verliefd-vriendin

Dit lesbisch verhaal is persoonlijk geschreven door: Jochina.

Beste lezeressen,

Via deze weg wil ik gewoon even mijn verhaal kwijt.

Afgelopen jaar heb ik het meest bijzondere meisje ontmoet. Ze was zo oprecht, zo mooi en ze had zo’n leuk karakter. We werden goede vrienden en inmiddels noem ik haar mijn beste vriendin.

Dit is het verhaal van Jochina. Heb jij ook een spannend, emotioneel of leerzaam verhaal? Of wil je gewoon je verhaal ergens kwijt? Neem dan contact met mij op.

De laatste 6 maanden heb ik fantasieën over meisjes…seksuele fantasieën bedoel ik.

En mijn beste vriendin speelt hierin de hoofdrol.

Uit de kast

Ongeveer een maand geleden ben ik bij haar uit de kast gekomen, ik heb haar verteld dat ik Bi ben. Ze reageerde erg leuk, begrijpend en respectvol. Daardoor wil ik haar alleen nog maar meer.

Ik zou haar nooit durven vertellen dat ik gevoelens voor haar heb hoor, daarvoor is de vriendschap me te waardevol.

Ze is hetero en hoewel ik weet dat ze ook liefde voor mij voelt is dat meer haar persoonlijkheid dan dat ze echt lesbisch of bi is.

Omgeving

In mijn omgeving is lesbisch zijn best wel geaccepteerd. Mijn ouders en mijn vrienden zijn allemaal heel ruimdenkend. Alleen op de school waar ik zit ligt het iets moeilijker.

Het is een strenge Christelijke school in een klein dorp. Dan weet je al genoeg.

Er is wel een ander meisje op school die er laatst voor uitgekomen is dat ze bi seksueel is, en nu roddelt de hele school over haar. Daarom durf ik er op school nog niet zo goed voor uit te komen.

Waarom zou ik daaraan beginnen? Het is toch mijn leven.

Wie ik ben

Ik weet dat lesbisch of bi zijn onderdeel is van mijn bestaan, het maakt me wie ik ben. Ik heb altijd gedachten gehad over vrouwen. Ze zijn zo mooi, zo sierlijk en elegant.

Knuffelen met vriendinnen vond ik altijd het fijnste wat er is.

Wat nu

De reden dat ik dit verhaal schrijf is omdat ik eerlijk gezegd een beetje vast zit met de vraag “wat nu?”. Het liefst zou ik een relatie krijgen met mijn beste vriendin, maar ik weet dat zoiets onmogelijk is.

Dus eigenlijk moet ik opzoek naar een ander.

Maar ik heb het gevoel dat ik mijn beste vriendin verraad als ik dat doe. Wat denken jullie?

Liefs,

Jochina

Speak Your Mind

*