Over mij

Beste bezoeker,

Fijn dat je interesse toont in ūüôā

Mijn naam is Annemarijn en ik beheer alle dagelijkse werkzaamheden.

Deze site had oorspronkelijk een andere naam en werd onderhouden door Maartje. In 2016 heb ik de website volledig van haar overgenomen.

Vrouwzoekvrouw.org is mijn initiatief om jou als lesbische¬†vrouw in Nederland en/of¬†Belgi√ę een √©cht goed portaal te bieden waarop ik je met een frisse blik¬†zoveel¬†mogelijk informatie geef¬†over:

Mijn doel is om vrouwen bij elkaar te brengen. Zij die nog niet (helemaal) zijn uitgekomen voor hun geaardheid help ik graag nog een extra handje op weg.

Ook voor de vrouwen die al een relatie hebben is op vrouw zoekt vrouw veel nuttige informatie te vinden. Wat zijn bijvoorbeeld de leukste vrouwen standjes? Hoe zit het met het homohuwelijk en hoe kun je als twee vrouwen een kind adopteren?

Mijn verhaal in een notendop

Ik ben een laatbloeier. Pas op 24 jarige leeftijd heb ik volledig kunnen toegeven dat ik op vrouwen val. Nu 13 jaar verder, ben ik blij en had ik geen beter moment kunnen uitkiezen.

Ik wist het!

Al vanaf mijn 8e wist ik dat ik anders was dan de rest. Ik voelde mij in ieder geval anders. Jongens vond ik leuk om mee te spelen, maar op meisjes werd ik verliefd.

Mijn lesbische gevoelens heb ik heel lang weten te verbergen. Mijn eerste echte lesbische ervaring was toen ik een jaar of 17 was, met een lerares nog wel. Het was mijn aardrijkskunde lerares die een jaar of 10 ouder was dan ik. Zij wist toen al dat ik een oogje op vrouwen had, en daar maakte zij gretig gebruik van.

Niet dat ik er zelf niet van heb genoten, maar achteraf gezien was niet fair.

Hulp uit onverwachte hoek

Ik had in tussentijd een reeks aan verschillende vriendjes gehad. Ja, ik denk wel dat ik een soort van “verliefd” op ze was. Maar ergens deed het mij niks. Ik had een sterk gevoel van “hier kan ik niks mee…”

Helaas had ik een omgeving die niet open stond voor mijn seksuele voorkeuren. Uiteindelijk heb ik mijn ware aard teruggevonden en mijn coming out gedaan middels de hulp van mensen uit onverwachte hoeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds zo dankbaar voor, dat ik mijzelf heb beloofd andere lotgenoten te helpen.

Vandaar deze site, ik weet zeker dat je er wat aan hebt!¬†Vrouw zoekt vrouw heb ik namelijk gemaakt¬†voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in lesbische dating, vrouwenliefde en relaties.

Heb je toevoegingen, tips en/of leuke verhalen? Neem contact op om te kijken hoe we jouw bijdrage kunnen verwerken op de site.

Veel plezier en geniet van alle liefde die je tegemoet komt!

Groetjes,
Annemarijn