De 10 lesbische seks geheimen

lesbian secrets

Dus je wil meer te weten komen over lesbische seks? Hoe het in zijn werk gaat, wat de do’s and don’ts zijn? Twee vrouwen die samen de liefde bedrijven is het mooiste plaatje wat je maar kunt indenken. Of het nou je eerste keer is of dat je al enorm veel ervaring hebt; je kunt altijd iets bij leren. Ontdek hier de 10 geheimen van lesbische seks!

Tip 1: Acclimatiseren
Dat ze je streelt en overal kust wil niet persé zeggen dat ze klaar is voor het wat heftigere werk. Als een lesbische vrouw niet nat genoeg is dan is ze nog niet klaar voor speeltjes of elite lesbische seks technieken. Gun elkaar wat tijd om te acclimatiseren, om te wennen aan de situatie en de omgeving en laat dan je fantasie de vrije loop.

Dit is ook geldig als je een 2e vrijpartij direct achter de eerste aan wil…geef elkaar even tijd om bij te komen. Des te groter is de kans op succes de tweede keer.

Tip 2: Onderschat de kracht van orale seks niet
Jij en je lesbische vriendin hebben zoveel gemeen. Eigenlijk is het een stuk makkelijker dan in een hetero relatie. Jij weet immers wat vrouwen lekker vinden! En jij weet als geen ander dat orale seks een van de grootste opwindingen in het leven van een lesbische vrouw is. Althans voor jou is dat zo…voor je vriendin toch niet? Zeker wel!

Onderschat dus nooit de kracht van orale seks. Probeer een beetje te variëren met je techniek; gebruik bijvoorbeeld het platte gedeelte van het midden van je tong op een groter oppervlakte in een keer te bevredigen.

Gebruik niet dezelfde kus techniek die je gebruikt om haar mond te kussen. Deze lippen vragen een speciale aanpak. Hou je ritme constant en check na een paar minuten wat ze ervan vind. Moet je meer druk uitoefenen? Verplaatsen? Of precies zo doorgaan?

Tip 3:Wordt een expert van haar lichaam
Naast haar clitores en g-spot zijn er nog veel meer erogene zones en geheime plekjes. De buitenste schaamlip zit bijvoorbeeld vol met gevoelige erotische zenuwpunten die erg stimulerend kunnen werken. Je kunt ze eerst eens met je hand ontdekken alvorens je aan het echte werk begint. De erogene zones zijn heel persoonlijk en zitten op wisselende plekken bij verschillende lesbische vrouwen. Maar dat maakt het alleen maar een uitdating!

Verken haar lichaam en wordt een expert op dit gebied, het zal absoluut de moeite waard zijn!

Tip 4: Complimenteer haar
Vrijwel iedere vrouw is op een bepaald niveau onzeker over zichzelf en over haar lichaam. Zeker onze erogene zones vormen een bron van veel onterechte schaamte. De gedachte dat iemand er naar kijkt van zo dichtbij kan soms eng zijn…

Tip 5: Kus haar zo vaak mogelijk
Zoenen is voor vrouwen de snelste en makkelijkste manier om opgewonden te raken. Daarom is het zo belangrijk om je de kunst van het kussen zo snel mogelijk eigen te maken. Onze belangrijkste tip: vergeet haar niet te kussen wanneer het van het grootste belang is: tijdens de seks.

Natuurlijk je kunt jezelf gemakkelijk verliezen in andere spannende bezigheden maar de basis (kussen) blijft zo ontzettend belangrijk en waardevol. In sommige standjes kan elkaar zoenen misschien een beetje een uitdaging zijn maar dat maakt de boel juist spannend!

Tip 6: Onderschat borsten niet
Borsten zijn misschien wel het mooiste lichaamsdeel van een vrouw. Ze zijn niet alleen mooi maar spelen ook een belangrijke rol tijdens het voorspel en de echte lesbische seks. Gebruik ze dan ook ten volle uit als jullie samen aan het spelen zijn! Masseer ze, streel en lik ze. Aanbid ze!

Tip 7: Speeltjes
Veel lesbische vrouwen zijn uitdagend op het gebied van orgasmes; dat krijg je zomaar niet voor elkaar. Daarom komen lesbische seksspeeljes ook zo goed van pas! Speeltjes zijn er voor iedereen: zowel mannen als voor vrouwen, hetero’s, lesbiennes en biseksuele. Maar de lesbische speeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor twee vrouwen die plezier willen hebben met elkaar.

Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Je hebt vaak controle over de snelheid en druk. Ga langs bij de lokale speciaalzaak of struin het internet eens af. Het is een ware toevoeging op jullie seksleven.

Tip 8: Gebruik je gevoel
Lesbische seks is een eeuwen oude bezigheid. Het schijnt dat de Taoisten zich er al mee bezig hielden duizenden jaren geleden. Een van hun technieken is razend interessant: de oneindige 8.

Wrijf met jullie heupen tegen elkaar en maak een horizontale ‘8’ beweging (het oneindigheidssymbool). Op deze manier worden alle vagina hotspots gestimuleerd wat normaal een stuk moeilijker is. Varieer met lange en korte sessies.

Tip 9: Film kijken
Onderzoek heeft aangetoond dat bijna 30% van de vrouwen regelmatig naar porno/erotische films kijkt. En dat is het percentage wat het ruiterlijk toegeeft…

Met het bovenstaande gegeven is het natuurlijk een gemakkelijk rekensommetje om erachter te komen dat veel lesbische vrouwen erotische films als goed studie materiaal beschouwen. Er zijn zelfs geweldige lesbische instructievideo’s te koop waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe lesbische seks precies in zijn werk gaat. Inclusief erotische massage technieken en de magie van vrouwelijke ejaculatie.

Kies samen een film uit en ga hem samen kijken…we zijn benieuwd hoelang het duurt voordat je het goede voorbeeld na gaat doen en of je de film uberhaupt af kunt kijken…

Tip 10: samen masturberen
Samen masturberen is een ideale afwisseling op jullie gebruikelijke routine. Organiseer een nacht waarbij je jezelf om de beurt bevredigd. Zij kijkt naar jou en jij naar haar. Soms wil je het gewoon op jouw eigen manier doen. Pak er wat glijmiddel en relax! Ga dicht tegen elkaar aan liggen en kus elkaar, in de erogene zones als de nek, de borsten en de buik.

Elke vrouw heeft een speciaal plekje op haar lichaam waar ze extra opgewonden van wordt, bij de een is dat haar clitoris en bij de ander kan het een totaal andere hot spot zijn. Ontdek deze spannende plekjes bij elkaar. Een gezellige masturbatie avond zal hier gegarandeerd bij helpen!

Dit gastartikel is geschreven door Lizzie.

Speak Your Mind

*