LexaGay

Score:
Website: http://www.lexa.nl/gay

Review

Lexa Lesbische DatingLexaGay vind ik persoonlijk een van de betere datingsites, omdat de lesbische vrouwen hier lekker losjes op zoek zijn naar serieus contact.

Niet moeilijk doen of direct al lastige vragen stellen, eerst even kijken of het klikt en daarna pas verder kijken.

Ik heb via LexaGay dan ook vrouwen leren kennen waarbij het niet klikte in de liefde, maar wel vriendschappelijk. Met velen van hen heb ik nog zeer goed contact en met sommige zelfs een sterke band.

Lexa is een datingsites die veel reclamespotjes op tv heeft uitgezonden. Onder vooruitstrevende lesbische vrouwen is deze site daarom een populaire dating website geworden. Ik denk dat deze vooruitstrevende gedachte de reden is dat de sfeer hier lekker relaxed is.

Echter, net als alle andere bekende datingsites kan het allemaal een beetje onpersoonlijk overkomen in het begin. Als je wat langer op de site zit en weet hoe/wat ga je hier uiteindelijk niets van merken.

Hoe werkt LexaGay?

LexaGay dating voor lesbiennes#1 Gratis aanmelden
Bij het aanmelden geef je aan dat je als vrouw op zoek bent naar een andere vrouw en geef je aan wat voor soort relatie je het liefst zoekt.

Je voert daarna een aantal basisgegevens in zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, woonplaats, leeftijd etc. Als je het fijn vindt kun je ook makkelijk en anoniem via Facebook aanmelden.

#2 Laat zien wie je bent
Je geeft antwoord op een aantal vragen die jou als persoon kenmerken, zodat LexaGay jou beter “leert kennen” en aansluitend hierop de juiste matches kan tonen. Tenslotte schrijf je een korte profieltekst (niet te moeilijk nadenken hierover) en upload je natuurlijk wat foto’s van jezelf. Hoe meer foto’s je toevoegt hoe beter, omdat andere vrouwen graag zoveel mogelijk van je willen zien in je profiel.

Wat kost LexaGay?

Je maakt je profiel gratis aan en mag daarna de profielen van andere leden bekijken. Dit maakt het makkelijk om eerst te kijken of LexaGay iets voor jou is.

Bevalt deze site en ben je overtuigd dat hun manier van werken jou gaat helpen een leuke vrouw te vinden? Dan kun je vanaf dat moment ervoor kiezen om een premium account te nemen.

Waarom kies je voor LexaGay?

Er zijn 2 redenen waarom ik deze site aanraad:

#1. Wat ik fijn vind aan LexaGay is dat ze een streng profielbeleid voeren. Aanmelden gaat snel, maar je wordt pas als lid aangemerkt als je tenminste 5 foto’s upload. Ze verwijderen dagelijks inactieve profielen, dus ondanks de vele aanmeldingen blijven alleen vrouwen over die écht geïnteresseerd zijn.

#2. Daarnaast heb je ook een soort quiz die ik nergens anders heb gezien. Je mag iemand de quiz laten doen om steeds nieuwe dingen te leren over je mogelijke date. De vrouw die je quiz ontvangt kan ervoor kiezen om deze quiz te doorlopen en te reageren op jouw vragen. Dit vind ik een super unieke manier van online flirten/daten, wat ook nog eens goed werkt als je verlegen bent.

+ Pluspunten:

  • Een maand gratis flirten
  • Unieke quiz om een date te vinden
  • Weinig tot geen inactieve leden
  • Speciaal voor lesbiennes

– Minpunten:

  • Lexa Messenger is niet echt nodig
  • Goedkeuren van foto’s duurt soms lang
  • Chatfunctie is matig

Ga naar de site →

Klik op de knop om naar de LexaGay te gaan